מצרכים (ל־6 מנות)

12 טורטיות תירס קטנות
500 גרם בשר בקר טחון (אפשר גם עוף או הודו)
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 פלפל אדום קצוץ
1 כף פפריקה מעושנת
כפית כמון
כפית צ’ילי גרוס
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 עגבנייה קצוצה דק
חצי כוס מים

תוספות מומלצות

עלי חסה קצוצים
גבינת צ’דר מגוררת
שמנת חמוצה או גואקמולי
רוטב סלסה אדומה

אופן ההכנה

מחממים מחבת רחבה עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים שום ופלפל אדום וממשיכים לטגן דקה נוספת.

מוסיפים את הבשר הטחון, מפרקים בעזרת כף עץ ומבשלים עד שהוא משנה צבע. מתבלים בפפריקה, כמון, צ’ילי, מלח ופלפל.

מוסיפים עגבנייה קצוצה וחצי כוס מים, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות עד שהבשר סופג את כל הטעמים והנוזלים מצטמצמים.

מחממים טורטיות על מחבת יבשה או ישירות על להבה עד שהן רכות וחמות.

ממלאים כל טורטייה בבשר המתובל ומוסיפים מעל חסה, גבינה, שמנת חמוצה או גואקמולי ורוטב סלסה.

טיפ של שף

כדי לקבל טאקו קריספי במיוחד, אפשר לטגן קלות את הטורטיות בשמן עד שהן פריכות ולהגיש אותן כמו “טאקו דורס”.

כל הזכויות שמורות לאתר | MatkonGo.co.il